Trots op onze klanten

Germstar biedt, buiten onze kwalitatieve producten, ook totaaloplossingen aan waarin educatie en service een belangrijke rol spelen. Onder andere om deze reden zijn wij trouwe leverancier aan uiteenlopende branches en industrieën.

Wij zorgen er samen voor dat iedere relatie dé oplossing vindt die perfect aansluit bij zijn/haar wensen en behoeften. We bezoeken de locatie en adviseren welke maatregelen er genomen moeten worden voor de beste handhygiëne. Dit geldt voor iedere branche of industrie. Bekijk onze producten.

Thuis

De thuissituatie is misschien wel de belangrijkste omgeving om bewust te zijn op een goede handhygiëne. Want juist daar mag een goede handhygiëne niet stoppen.

Thuis is een van de belangrijkste plekken waar besmettingsgevaar heerst. Je komt net thuis, via de voordeur, garage, keuken of achterdeur. Begroet elkaar. En raakt thuis al snel spullen aan. En zo komen er veel “vieze” handen je eigen huis binnen. Daarom adviseert Germstar ook thuis te investeren in een een goede handhygiëne, daar kunnen wij bij helpen.

Kantoren

Onderzoek wijst uit dat het overgrote deel van de werknemers hun handen helaas niet correct wast na het gebruik van bijvoorbeeld een computer, het plegen van een toiletbezoek, voor het nuttigen van de lunch of na fysiek contact met elkaar.

Voor een betere gezondheid op de werkplek is handhygiëne daarom cruciaal. Germstar kan adviseren over de benodigde producten en de plaatsing hiervan. Denk bijvoorbeeld aan een dispenser bij de ingang, op de diverse afdelingen of bij de ingang van het bedrijfsrestaurant.

Werkgevers die ervaring hebben met de Germstar producten hebben ons laten weten dat zij aantoonbaar verschil zien in het terugdringen van besmettingen in de werkomgeving en zelfs reductie zien in het aantal ziektedagen. De moeite waard om in te investeren, lijkt ons!

Gezondheidszorg

De gezondheidszorg is de meest voor de hand liggende industrie wat betreft (hand)hygiëne. Hygiëne maatregelen zijn cruciaal om het personeel en de patiënten te beschermen tegen virussen, schimmels en bacteriën.

Recent onderzoek wijst uit dat voor een hygiënische omgeving meer nodig is dan alleen wat dispensers ophangen of vervangen. Door te begrijpen hoe mensen de faciliteiten gebruiken, kunnen we een optimale oplossing bieden voor goede hygiënische omstandigheden. Hier adviseren wij graag in.

Sport

In sportscholen een goede handhygiëne van belang. Wees je maar eens bewust van hoe vaak er fysiek contact is met materialen of met elkaar.

Leden van een sportschool en het personeel hebben vaak fysiek contact met andere sporters, de sportinstrumenten of het overige materiaal. Hierdoor zijn zij zelf een risico voor het overdragen van ziektekiemen. Juist in omgevingen waar gezweet wordt, fysiek contact ontstaat en mensen zich douchen en omkleden is een goede persoonlijke hygiëne van uiterst belang. Germstar kan hierin een rol spelen.

Detailhandel

Voedselveiligheid en het vermijden van kruisbesmetting is een van de belangrijkste pijlers in de strenge hygiëne-regels en Arbowetgeving in de detailhandel.

Waar met voedsel gewerkt wordt, is hygiëne uitermate belangrijk om besmettingen te voorkomen. Falen is geen optie want dat zou gigantische schade opleveren aan de integriteit en de reputatie van het bedrijf. Daarom is niet alleen een schone werkplek belangrijk bij voedselverwerking, ook de medewerkers moeten aan de voorschriften voldoen. Wij denken graag met je mee.

Horeca

Of gasten het naar hun zin hebben, hangt vaak af van kleine details. Of het nu gaat om de ambiance, de tafelaankleding, schone toiletten óf een hygiënische keuken.

Al deze zaken dragen bij aan het beeld dat de gast heeft van het restaurant. En wat ons betreft mag handhygiëne hier vandaag de dag zeker niet bij ontbreken. Germstar biedt aantrekkelijke dispensers die zowel voor personeel als voor de gasten ingezet kan worden. Wij staan graag voor jou klaar.

Cruise

Met grote regelmaat staat er in de kranten dat er op een cruiseschip een uitbraak van een virus is geweest. Hier is zelfs al een term voor in het leven geroepen, het "Cruise Ship Virus". Wat ons betreft verleden tijd!

Grote hoeveelheden mensen bij elkaar op één plek levert altijd een verhoogd risico op verspreiding van bacteriën. Dit vraagt een permanente oplossing. Dat is de reden dat de meerderheid van de cruisemaatschappijen al gekozen heeft voor een samenwerking met Germstar.

De maatregelen die wij samen genomen hebben, bestaan uit het bevorderen van een goede handhygiëne en het leveren van de middelen voor een goede handhygiëne voor de passagiers en de bemanning.

NEEM CONTACT OP

We horen
graag van je

Bezoek ons

Krammer 8
3232 HE Brielle

Telefoon / E-mail

085 0477200
info@germstar.nl

Volg ons