De zomerperiode komt er weer aan. Dat betekent op reis gaan, vakantie vieren en de wereld ontdekken. Gelukkig gaan veel signalen stap voor stap weer op groen en komt het oude normaal weer in zicht. En dat dankzij een aantal slimme mensen die “de troef”, de vaccins, aan de overheid hebben kunnen leveren. De zon gaat schijnen, letterlijk en figuurlijk.

Op vakantie gaan is voor veel mensen een manier om te ontspannen, dit kan in binnen- of buitenland. Een goed vooruitzicht! Maar juist met deze reisbewegingen is het belangrijk om de pandemie geen kans te geven weer op te laaien. Daarom is het toepassen van de juiste hygiënemaatregelen belangrijker dan ooit, om het risico op eventuele besmetting te voorkomen.

Hygiënemaatregelen

Hoe je ook op reis gaat; met de auto, motor, boot/ cruiseschip, vliegtuig, trein, fietsend of lopend. Alles valt of staat met de juiste voorbereidingen.

  • Reinig de handen regelmatig
  • Houd afstand
  • Bij klachten, blijf thuis. Ben je al op vakantie? Blijft dan in je kamer, tent, op de boot, in je hut of waar je ook verblijft.

Tips over hoe je de juiste voorbereidingen kunt treffen per land zijn o.a. te vinden op de website van de ANWB of de overheid.

Germstar

Wij adviseren jullie met klem om eigen handdesinfectie mee te nemen op reis. Gezien het feit dat je niet op de hoogte bent welke desinfectiemiddelen er op plaats van bestemming beschikbaar zijn, kun je beter het heft in eigen hand nemen.

Eerder schreven wij de blog “Doe het goed, of doe het niet”. En daar staan wij nog steeds volledig achter. Gebruik de juiste middelen en gebruik één en hetzelfde middel. Bij gebrek aan water, is Germstar hierbij natuurlijk het beste alternatief.

En voor de duidelijkheid, Germstar staat uiteraard netjes Europees geregistreerd met 70% alcohol als hoofdbestanddeel. Hierdoor voldoen wij aan de wet en regelgeving die ook in Nederland geldt.

Elsewhere

Om het jullie gemakkelijk te maken heeft Germstar een mooi startpakket samengesteld; de Elsewhere. Zo heb je de juiste desinfectiemiddelen altijd bij de hand.

Dan rest ons jullie een fijne vakantie toe te wensen, relax en geniet!

Met vriendelijke groet,

Ton ten Westenend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Back to Top