Wat een bizarre tijd. Vorig jaar schreef ik nog: “met vertrouwen het nieuwe jaar in”. Nu kan ik enkel overwegen wat Toon Hermans ooit eens schreef:

“De zon komt op en gaat onder, maar nooit uit”.

Ik ben – en blijf – optimistisch en heb er vertrouwen in dat we in het nieuwe jaar een stapje dichter bij het ‘oude normaal’ zullen zijn. En om heel eerlijk te zijn, ik kan niet wachten. Tot die tijd probeer ik niet te veel stil te staan bij alles wat er nu niet mogelijk is. Ik blijf positief en hoopvol, hopelijk jullie ook. Geniet juist nu, van de komende Kerstdagen en de Jaarwisseling!

Ik wens u allen hele mooie en gezegende Kerstdagen en een knallend Oud & Nieuw. Maak er iets moois van!

Tot volgend jaar!

Ton Ten Westenend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Back to Top