FAQ

Op onze FAQ pagina vind je alles wat je wilt weten over Germstar

FAQ

Alles wat je wilt weten over Germstar

Over Germstar

Elimineert Germstar 99,99% van de ziektekiemen?

Ja! Onze Germstar producten zijn uitgebreid getest op een breed scala aan micro-organismen (bacteriën, schimmels en virussen). Dit heeft geresulteerd in 99,99% reductie van die organismen. Een resultaat om trots op te zijn.

Waarin verschilt Germstar van andere handdesinfectie middelen?

Germstar gebruikt geen agressieve chemicaliën in haar producten en is vrij van triclosan, benzalkoniumchloride, ftalaat, parabenen, glycolen, chloride, formaldehyde-dragers en andere veel voorkomende allergenen.
Germstar gebruikt natuurlijke verzachtende middelen die de handen tijdens gebruik hydrateren en verzachten. De producten laten dan ook nooit een plakkerig residu achter op je handen, in tegenstelling tot gel en schuimreinigers

Verzending

Hoe worden bestellingen verzonden?

Germstar verzendt via Transmission, PostNL of eigen transport, afhankelijk van de grootte van de zending.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Dat is mogelijk op verzoek. Je ontvangt dan een track & trace code. Bij transport via Transmission en PostNL ontvang je deze automatisch.

Betaling

Welke betalingsmogelijkheden accepteert Germstar?

Het is mogelijk om te betalen via Ideal en creditcard. Voor bedrijven is het daarnaast mogelijk om per factuur te betalen (met een betalingstermijn van 8 werkdagen).

Hoeveel zijn leveringskosten?

We leveren gratis mits besteld boven 100,00 Euro, minder dan 100,00 euro berekenen wij 7,50 handlingskosten.

Zijn de prijzen in de winkel inclusief of exclusief BTW?

Germstar is een groothandel met een vleugje detailhandel. Prijzen zijn dan ook exclusief BTW.

Retourbeleid

MOMENTEEL NEMEN WE HELAAS GEEN RETOURZENDINGEN OF UITWISSELINGEN AAN. DIT IVM DE COVID-19 PANDEMIE.

Kan ik mijn producten retouneren?

Uiteraard is het mogelijk om je product te retourneren, dit moet binnen 14 dagen. Je dient de retourzending wel vooraf even aan te melden bij onze klantenservice.

Meer informatie over ons retourbeleid vind je hieronder.

Welk retourbeleid hanteert Germstar?

Het is mogelijk om de bestelling binnen 14 dagen na aankoop te retourneren, mits de zending in nieuwstaat verkeerd en onbeschadigd is. Alle individuele items moeten compleet en in hun originele verpakking teruggezonden worden.

Germstar behoudt zich het recht voor om een retourzending te weigeren indien deze op enige wijze beschadigd is. Het product komt niet in aanmerking voor retournering als de verzegeling verbroken is of als het product op enige wijze is gebruikt.

Voor producten die naar Germstar geretourneerd worden, brengen wij een “terug in voorraad” vergoeding in rekening (dit bedraagt 25% van het aankoopbedrag).

Hoe lang duurt het ruilen / retourneren?

Vervangende artikelen kunnen direct worden verzonden met een nieuwe verkooporder. Na ontvangst van het geruilde artikel wordt het geretourneerde artikel gecrediteerd.

Geretourneerde artikelen worden gecrediteerd na ontvangst van de geretourneerde producten.

Wat moet ik doen wanneer mijn product beschadigd is?

Vracht- en productschade moet binnen 2 dagen na levering van het artikel aan Germstar worden gemeld. Zodra Germstar het beschadigde product heeft ontvangen, wordt er gratis een vervangend artikel opgestuurd.

Heb ik garantie op mijn Germstar product?

Germstar dispensers hebben één jaar garantie op fabrieksfouten. Bij levering van het product wordt een Germstar garantiekaart bijgevoegd, bewaar deze goed. Om in aanmerking te komen voor de garantie dient deze kaart ingevuld te worden en opgestuurd te worden naar Germstar.

Algemeen

Gebruik van de vloeistof:

Germstar is nooit verantwoordelijk voor schade bij verkeerd gebruik van de vloeistof.

Wat zijn jullie algemene voorwaarden?

Onze algemene voorwaarden worden standaard toegezonden bij elke bestelling. Deze ontvang je per e-mail, samen met de factuur. Ook vind je deze op onze website en is deze te aller tijde bij ons op te vragen.

Waar vind ik de privacy policy?

Onze privacyverklaring kun je vinden op onze website of bij ons opvragen.

Waarvoor Germstar te gebruiken?

Germstar is uitsluitend te gebruiken voor het elimineren van bacteriën, virussen en schimmels op de handen.

Is het gevaarlijk te gebruiken?

Nee maar Germstar adviseert het product niet te gebruiken door kinderen jonger dan 18 jaar mits onder toezicht van volwassenen.

Wat te doen als!

Wanneer onverhoopt bij onoplettendheid van de volwassene Germstar in de ogen komt, direct spoelen zeker 10 minuten en daarna met spoed naar de huisartsenpost of spoedeisende hulp.