De afgelopen weken waren niet mals. Waar we hoopten op versoepelingen heeft de overheid inmiddels verstrekkende extra maatregelen opgelegd. Een avondklok en nog maar één bezoeker per dag. Indirect bleek dit de druppel voor mensen om brand te stichten, te plunderen en geweld te gebruiken tegen hulpverleners. Ondanks dat ik ook echt meevoel in die frustratie, is dit nooit een rechtvaardiging om tot zulke acties over te gaan. Wat een waardeloze tijd is het toch. Ik wil jullie hierbij dan ook oproepen om het tegenovergestelde te doen. Houd nog even vol. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we uit deze situatie komen. Dat we weer kunnen gaan leven!

Een ding is zeker; er is licht aan het einde van deze tunnel. We zijn begonnen met vaccineren, weliswaar niet “als beste jongetje van de klas”, maar er is een begin. De dagen worden weer langer en de lente komt eraan. Laten we zorgen dat we straks weer met z’n allen naar buiten kunnen.

Maar ja… Die laatste loodjes! Die zijn het zwaarst. We moeten het nu eenmaal doen via de weg die voor ons is uitgestippeld, of je het er nu mee eens bent of niet. Want wanneer we dat doen kunnen straks de winkels weer open, genieten we in de horeca en bezoeken we weer een concert.

   

   

Dus wil ik jullie drie belangrijke hygiëneregels meegeven. Deze zijn cruciaal voor de ommekeer, en laten we hopen dat deze snel komt. 

  1. Reinig je handen 
  2. Houd afstand
  3. Bij klachten, blijf thuis

Doen jullie mee met het verspreiden van deze drie hygiëneregels? Alle kleine beetjes helpen. En om jullie alvast op weg te helpen heeft Germstar een speciaal voordelig startset samengesteld. Gemakkelijk voor als je op weg bent, voor in je tas of bijvoorbeeld in de auto.

Kan ik op jullie rekenen?

Met vriendelijke groet,
Ton ten Westenend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Back to Top