Welkom op onze nieuwe website en bij ons blog! Met onze nieuwe website kunnen we je nog beter van dienst zijn met al onze producten op het gebied van handhygiëne. En daar zijn we trots op! We hebben onze producten overzichtelijk verdeeld per categorie zodat je snel vindt wat je zoekt. Kijk hiervoor snel in onze webshop.

Handhygiëne 

Terug naar de handhygiëne. Germstar helpt je graag bij een goede handhygiëne en daarom vertellen we je hier graag wat meer over. Vandaag de dag staat handhygiëne bovenaan de agenda. Het is juist nu, met de Corona pandemie, extra belangrijk om besmettingen tegen te gaan. En wist je dat een goede handhygiëne prioriteit nummer één is bij het bestrijden van een virus? Uiteraard is handhygiëne ook uiterst belangrijk als er geen virus heerst, want ook met de dagelijkse handelingen stapelen de bacteriën die ziekten kunnen veroorzaken zich op. 

Hoe zit dat?

Iedereen heeft op de huid onschadelijke bacteriën zitten. Dit noemen we de huidflora. De flora is onder te verdelen in tijdelijke en permanente micro-organismen. De tijdelijke flora is vaak ziekteverwekkend, maar is makkelijk te verwijderen door een handreiniging op de juiste manier. Het probleem is alleen dat veel mensen hun handen niet op de juiste manier reinigen, waardoor er alsnog bacteriën achterblijven op de handen. Hierdoor wordt maar liefst 80% van alle besmettelijke ziektes verspreid door contact met de handen. Germstar helpt bij het verwijderen van bacteriën, schimmels en infecties op je handen.

Hoe doen we dat?

Jouw handhygiëne is onze zorg. Daarom testen wij al onze producten uitvoerig op een breed scala aan micro-organismen. Met trots kunnen wij zeggen dat alle producten uit het Germstar assortiment maar liefst 99,99% van alle ziektekiemen elimineert. Zo heeft u een goede handhygiëne altijd bij de hand. Thuis, op het werk, of onderweg! Bekijk snel onze webshop om te bepalen welk product er het beste bij jou past. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Back to Top