Meer dan ooit is de wereldbevolking zich bewust van de noodzaak van een goede handhygiëne. Maar bij gerenommeerde cruisemaatschappijen is een goede hygiëne al veel langer de hoogste prioriteit. Grote hoeveelheden mensen bij elkaar op één plek levert namelijk automatisch een verhoogd risico op verspreiding van bacteriën en virussen.

Protocollen die door de jaren heen verfijnd zijn om schepen te vrijwaren van virussen en bacteriën werken subliem. De basis van deze protocollen is heel simpel: desinfecteer de handen, houd gepaste afstand en bij klachten dient de passagier in de eigen hut te blijven. Dan rest er nog één vraag; worden er de juiste middelen gebruikt voor de handhygiëne?

Al jaren is Germstar voor veel cruisemaatschappijen over de wereld een betrouwbare partij om advies in te winnen en deze juiste middelen te leveren. Inmiddels heeft ons merk duurzame relaties opgebouwd in de branche, waaronder met Scylla Cruises.

Scylla Cruises, al 15 jaar een tevreden relatie

Scylla Cruises, een zeer gewaardeerde relatie, heeft Germstar al ruim 15 jaar in gebruik en is zeer tevreden.

Ziet u een Zwitserse vlag wapperen in de mast van een schip dat op de boeg een sierlijke ‘S’ draagt omgeven door vier nautische strepen? Grote kans dat dit een van de Scylla riviercruiseschepen is.

Ga mee op een van de Scylla cruises en stap in een wereld van verbazingwekkende tegenstellingen, een wereld waar levendige steden even verderop transformeren in rustieke dorpjes, en waar culturele trekpleisters afgewisseld worden door sensationele natuur. Er wacht achter elke bocht een nieuwe verrassing.

4 & 5 sterren luxe

Wat de Scylla cruiseschepen uniek maakt, is de kenmerkende eigen draai die Scylla geeft aan het ontwerp, de constructie en de service aan boord. De herkomst van elk van de vier dan wel vijf sterren is terug te zien. Authentieke elementen geven het warme gevoel van gezelligheid, terwijl de stijlvolle inrichting en state-of-the-art technologie de moderne luxe en grandeur vertegenwoordigt.

Of het nu de ober is die in de bar van de panorama lounge uw favoriete drankje inschenkt terwijl u verwonderd kijkt naar de fascinerende landschappen, of de hotelmanager die ervoor zorgt dat uw kamer er tot in de puntjes verzorgd uit ziet, elk internationaal en meertalig bemanningslid is even vriendelijk en zorgzaam, van vroeg in de ochtend tot ’s avonds laat. Zo beleeft u een onvergetelijke en ontspannen Scylla cruise met ultiem comfort aan boord van dit prachtige Scylla schip.

Kortom: Het doel van Scylla is een ultieme vakantie voor jong en oud op de binnenwateren van Europa. De juiste maatregelen ten behoeve van een goede (hand)hygiëne is van groot belang om hun passagiers een zorgeloze cruise te bezorgen. Daarom hebben zij toentertijd gekozen voor een samenwerking met Germstar. Deze samenwerking heeft er inmiddels voor gezorgd dat er in al die jaren duizenden tevreden reizigers ongestoord hebben kunnen genieten van hun reis.

Permanente oplossing

Germstar biedt dé permanente oplossing voor cruiseschepen. De touchless unieke dispensers geven exact de juiste dosering af en vanzelfsprekend volgens de Europese wet en regelgeving. Dit maakt Germstar de meest verzorgende en meest efficiënte handdesinfectant. Al decennialang kiezen de meest gerenommeerde cruisemaatschappijen voor een samenwerking met Germstar. Iets waar wij trots op zijn.

Het bevorderen van de handhygiëne doen we de door twee simpele stappen:

  1. Het leveren van de juiste middelen voor een goede handhygiëne.
  2. De bemanning en passagiers informeren over juist gebruik van de middelen.

En wat blijkt? Wanneer zowel de bemanning als de passagiers deze maatregelen in acht nemen, is de kans op de verspreiding van bacteriën en virussen aanzienlijk kleiner. Iets waar we momenteel over heel de wereld van kunnen leren.

Om een familiebedrijf als Scylla te mogen adviseren en te helpen hun schepen te vrijwaren van virussen en bacteriën, daar is Germstar ontzettend trots op en dat delen we graag.

Wilt u meer lezen over een juiste handhygiëne en het voorkomen van verspreiding van bacteriën en virussen? Lees dan onze blog: Germstar doet een beroep op gezond verstand.

Wenst u van een fantastische riviercruise te genieten, kijk eens op www.viva-cruises.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Back to Top